Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Tutoriale Counter strike , Photoshop , Metin2

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» De unde te inspiri sa iei filmele astea ?
Farmer medalier EmptyMar Sept 18, 2012 7:52 am Scris de Kill4Fun

» Mersi mult
Farmer medalier EmptyLun Sept 17, 2012 9:22 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Farmer medalier EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Farmer medalier EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Am o intrebare
Farmer medalier EmptyLun Sept 17, 2012 9:13 pm Scris de Kill4Fun

» Metin2Steel Hostat
Farmer medalier EmptyMar Aug 28, 2012 5:17 pm Scris de georgescu

» Castiga Un steam original cu 10 jocuri
Farmer medalier EmptyDum Aug 12, 2012 6:23 pm Scris de iuly

» nume de manelist
Farmer medalier EmptyDum Iul 15, 2012 12:49 am Scris de Yjoo

» nume de manelist
Farmer medalier EmptyDum Iul 15, 2012 12:48 am Scris de Yjoo

Top postatori
SteFFFaN
Farmer medalier I_vote_lcapFarmer medalier I_voting_barFarmer medalier I_vote_rcap 
atom
Farmer medalier I_vote_lcapFarmer medalier I_voting_barFarmer medalier I_vote_rcap 
alpha
*Y@hoo*
paN[;x]
Bushido
kineeex
tzirtea
nEsimTiTu;X
super man
Statistici
Avem 4722 membri înregistrati
Cel mai nou utilizator înregistrat este: sebybahh

Membrii nostri au postat un numar de 1397 mesaje în 665 subiecte

Farmer medalier

In jos 
AutorMesaj
tzirtea

Puncte : 157
Data de inscriere : 15/07/2011

Farmer medalier Empty
MesajSubiect: Farmer medalier   Farmer medalier EmptySam Iul 16, 2011 10:02 am

una din cele mai rapide metode de a castiga ceva yang ; personajul folosit pentru scos medalii poate fi folosit si pt scos pietre pretioase (la lvl 22 cad si pietre pretioase ... probat de mine)
Personaj

Ca medalier ideal este un razboinic mental sau un sura arme , leveat pana la lvl 22 , cu corp/armura vrajita in master. (de la lvl 22 baga-l intr-o breasla si doneaza experienta pt a nu urca la 23)
Echipament

Ideea la medalier e sa nu consumi multe potiuni ... aici un exemplu de echipament cu care ar merge bine :

Armura : lvl 18 +5

Arma : lvl 20 +6

Scut : lvl 21 +5 sau lvl 0 +7

Bratara : argint +5

Coif : 21 +5

Accesorii cu pv , critice .
Cum sa scoti medaliile

Intai alege un loc in care sa ai drop (eu obisnuiesc sa continui inainte odata intrat in pestera pana cand imi cade un arc sau o arma de saman ... in 90% din cazuri in locurile unde mi-a cazut arc sau arma de saman imi cad mai multe medalii decat in locuri in care imi cade doar yang)

Medaliile nu cad usor ... poti sta 2 ore fara sa scoti nici una , apoi sa-ti cada cateva una dupa alta (cum mi s-a intamplat mie) , sau poti obtine medalie la prima maimuta omorata ... depinde de noroc.
Sus In jos

Farmer medalier
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2 :: Metin2 :: Ghiduri Metin2-
Mergi direct la: