Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Tutoriale Counter strike , Photoshop , Metin2

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» De unde te inspiri sa iei filmele astea ?
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyMar Sept 18, 2012 7:52 am Scris de Kill4Fun

» Mersi mult
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyLun Sept 17, 2012 9:22 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Am o intrebare
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyLun Sept 17, 2012 9:13 pm Scris de Kill4Fun

» Metin2Steel Hostat
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyMar Aug 28, 2012 5:17 pm Scris de georgescu

» Castiga Un steam original cu 10 jocuri
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyDum Aug 12, 2012 6:23 pm Scris de iuly

» nume de manelist
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyDum Iul 15, 2012 12:49 am Scris de Yjoo

» nume de manelist
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyDum Iul 15, 2012 12:48 am Scris de Yjoo

Top postatori
SteFFFaN
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM I_vote_lcapReducerea lagului pentru cei cu STEAM I_voting_barReducerea lagului pentru cei cu STEAM I_vote_rcap 
atom
Reducerea lagului pentru cei cu STEAM I_vote_lcapReducerea lagului pentru cei cu STEAM I_voting_barReducerea lagului pentru cei cu STEAM I_vote_rcap 
alpha
*Y@hoo*
paN[;x]
Bushido
kineeex
tzirtea
nEsimTiTu;X
super man
Statistici
Avem 4722 membri înregistrati
Cel mai nou utilizator înregistrat este: sebybahh

Membrii nostri au postat un numar de 1397 mesaje în 665 subiecte

Reducerea lagului pentru cei cu STEAM

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
super man

Puncte : 124
Data de inscriere : 01/07/2011

Reducerea lagului pentru cei cu STEAM Empty
MesajSubiect: Reducerea lagului pentru cei cu STEAM   Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyVin Iul 01, 2011 6:11 pm

Sa incepem :

1. Deschidem Steam-ul , ne ducem in "My Games" si apasam Properties -> Launch Options -> Si vom trece "windowed"
2. Folosesc mediu (16 bit) la video setup
3. Rezolutia jocului trebuie setata : 800 X 600
4. Deschidem Steam-ul , mergem la task manager -> Processors -> Steam.exe si sub "set-priority" , da-mi click pe "below normal" . Ignorati avertismentul .
5. Start -> Run -> Scriem "DXDIAG" si mergem la "Sound 1" & "Sound 2" . Reducem acceleratia
6. Folositi OpenGL sau Software
7. Start -> Run -> Scriem "-nosound" . Astefel dezactivam sunetele
Sus In jos
paN[;x]

Puncte : 56
Data de inscriere : 08/08/2011

MesajSubiect: Re: Reducerea lagului pentru cei cu STEAM   Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyLun Aug 08, 2011 7:02 am

Bravo! Bun tutorialul.
Sus In jos
SpaWN

Puncte : 13
Data de inscriere : 22/08/2011

MesajSubiect: Re: Reducerea lagului pentru cei cu STEAM   Reducerea lagului pentru cei cu STEAM EmptyLun Aug 22, 2011 8:53 pm

nu l-am folosit
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reducerea lagului pentru cei cu STEAM   Reducerea lagului pentru cei cu STEAM Empty

Sus In jos

Reducerea lagului pentru cei cu STEAM
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cumm pui patch-ul pentru ca serverul sa accepte clienti No Steam
» Tutorial pentru incepatori
» Tot ce iti trebuie pentru un server de Cstrike !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2 :: Tutoriale // Resurse :: Tutoriale Counter Strike-
Mergi direct la: