Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Tutoriale Counter strike , Photoshop , Metin2

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» De unde te inspiri sa iei filmele astea ?
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyMar Sept 18, 2012 7:52 am Scris de Kill4Fun

» Mersi mult
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyLun Sept 17, 2012 9:22 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Am o intrebare
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyLun Sept 17, 2012 9:13 pm Scris de Kill4Fun

» Metin2Steel Hostat
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyMar Aug 28, 2012 5:17 pm Scris de georgescu

» Castiga Un steam original cu 10 jocuri
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyDum Aug 12, 2012 6:23 pm Scris de iuly

» nume de manelist
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyDum Iul 15, 2012 12:49 am Scris de Yjoo

» nume de manelist
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyDum Iul 15, 2012 12:48 am Scris de Yjoo

Top postatori
SteFFFaN
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] I_vote_lcapTutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] I_voting_barTutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] I_vote_rcap 
atom
Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] I_vote_lcapTutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] I_voting_barTutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] I_vote_rcap 
alpha
*Y@hoo*
paN[;x]
Bushido
kineeex
tzirtea
nEsimTiTu;X
super man
Statistici
Avem 4722 membri înregistrati
Cel mai nou utilizator înregistrat este: sebybahh

Membrii nostri au postat un numar de 1397 mesaje în 665 subiecte

Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat]

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
atom

Puncte : 326
Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Iasi

Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] Empty
MesajSubiect: Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat]   Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyMier Ian 12, 2011 9:53 pm

sXe-Injected

INFO:
-sXs-injected este un anticheat nou si destul de eficient
-am creat acest tutorial pentru ca am observat ca site-ul anticheatului
este in spaniola si ca să nu va chinuiți să descifrați ce scrie acolo Wink

ATENTIE:

* Fiecare jucător trebuie să aiba deschisa versiunea CLIENT a anticheatului !

Jocuri suportate:

* Counter Strike 1.6
* Counter strike 1.5
* Day of Defeat
* Natural Selection
* Team Fortress Clasic
* Condition Zero

SUPORTA STEAM SI NON-STEAM

DOWNLOAD:

Server:

Windows
Linux
Client

Instalare:

Descărcam versiunea compatibila cu sistemul nostru de operare ( windows / linux ).
Creăm un folder in cstrike/addons numit sxe.
Dezarhivam continutul arhivei in folderul nou creat.
Ne ducem in cstrike/metamod/ si deschidem fișierul plugins.ini si adăugam următoarele linii:

;; sXe Injected

win32 addons/sxe/sxei_mm.dll

linux addons/sxe/sxei_mm.so

* Mai sunt niște cvar-uri care dacă știți ce fac să le "tunati" puțin dar dacă nu știți nu umblați
* Cam at??t Wink
* Sper ca am fost de folos Smile
* Daca aveti probleme intrebati Smile
* Mult noroc Wink
Sus In jos
expanded

Puncte : 4
Data de inscriere : 16/01/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat]   Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyDum Ian 16, 2011 10:53 am

Fara codati pe server, dar si popularitate 0 cu acest anticheat, nu va recomand sa il instalati
Sus In jos
dyablows

Puncte : 1
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat]   Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyDum Ian 30, 2011 6:05 am

expanded a scris:
Fara codati pe server, dar si popularitate 0 cu acest anticheat, nu va recomand sa il instalati

popularitatea este 0 pentru ca nu le mai merge absolut nici un script/silent/leis/orice cod.Pe langa sXe , PGL AntiCheat e praf avand in vedere ca in PGL iti iei ban daca la o melodie din winamp scrie leis in titlu.
Citez de pe Krond , care are aproximativ 30/40 % din serverele romanesti de CS.

Citat :
Numai cu sXeInjected poti juca linistit pe server ! Instaleaza-l , chiar daca la inceput nu va fi lume multa pe serverul tau...Cand toate serverele vor avea sXeinjected, se va putea juca in liniste si fara nervi...
Sus In jos
paN[;x]

Puncte : 56
Data de inscriere : 08/08/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat]   Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] EmptyLun Aug 08, 2011 7:08 am

bravo!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat]   Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat] Empty

Sus In jos

Tutorial Instalare Sxe-injected [anti-cheat]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [TUTORIAL] Instalare Deathrun-Mod
» [TUTORIAL] Instalare server cs pe Linux
» Tutorial instalare Zombie Plague

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2 :: Tutoriale // Resurse :: Tutoriale Counter Strike-
Mergi direct la: