Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Tutoriale Counter strike , Photoshop , Metin2

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» De unde te inspiri sa iei filmele astea ?
Half Life Model Viewer EmptyMar Sept 18, 2012 7:52 am Scris de Kill4Fun

» Mersi mult
Half Life Model Viewer EmptyLun Sept 17, 2012 9:22 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Half Life Model Viewer EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Half Life Model Viewer EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Am o intrebare
Half Life Model Viewer EmptyLun Sept 17, 2012 9:13 pm Scris de Kill4Fun

» Metin2Steel Hostat
Half Life Model Viewer EmptyMar Aug 28, 2012 5:17 pm Scris de georgescu

» Castiga Un steam original cu 10 jocuri
Half Life Model Viewer EmptyDum Aug 12, 2012 6:23 pm Scris de iuly

» nume de manelist
Half Life Model Viewer EmptyDum Iul 15, 2012 12:49 am Scris de Yjoo

» nume de manelist
Half Life Model Viewer EmptyDum Iul 15, 2012 12:48 am Scris de Yjoo

Top postatori
SteFFFaN
Half Life Model Viewer I_vote_lcapHalf Life Model Viewer I_voting_barHalf Life Model Viewer I_vote_rcap 
atom
Half Life Model Viewer I_vote_lcapHalf Life Model Viewer I_voting_barHalf Life Model Viewer I_vote_rcap 
alpha
*Y@hoo*
paN[;x]
Bushido
kineeex
tzirtea
nEsimTiTu;X
super man
Statistici
Avem 4722 membri înregistrati
Cel mai nou utilizator înregistrat este: sebybahh

Membrii nostri au postat un numar de 1397 mesaje în 665 subiecte

Half Life Model Viewer

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
alpha

Puncte : 241
Data de inscriere : 10/01/2011

Half Life Model Viewer Empty
MesajSubiect: Half Life Model Viewer   Half Life Model Viewer EmptyMar Ian 11, 2011 5:57 pm

• Informații: Half-Life Model Viewer este un mic program care îți folosește pentru a vedea modele/skin-urile din Counter-Strike 1.6.

• Imagini program:
    [sursa=Click aici pentru a vedea imaginile!]Half Life Model Viewer 10sazv6

Half Life Model Viewer 2dtats

Half Life Model Viewer 2mfyznm[/sursa]

• Instalare: Dezarhivați fișierul .rar în folderul C:/Program Files/HL Model Viewer.

Așa,acum să trecem la partea cu tutorialul. Pentru a edita sau a face skin-uri de Counter-Strike aveți nevoie de programul de mai sus și de încă unul,numit GIMP2 pe care îl veți descărca de aici. După ce ați instalat ambele programe deschideți Jed's Half-Life Model Viewer. Mergeți la "File",apoi faceți click pe Load Model. Cu acea fereastră deschisă mergeți la folderul "cstrike" în folderul de la Counter-Strike și apoi mergeti în cstrike/models. Acolo o să vă apară modele de la arme și jucători. Deschideți spre exemplu fișierul "v_g3sg1" și veți vedea ăn program un mic tab pe care scrie "textures", mergeți acolo. Căutați în texturi "scope.bmp", și ar trebui să vă apară așa:
Half Life Model Viewer 20920260
Acum observați cp în dreapta scrie "Export Texture", faceți click acolo și salvați fișierul cu numele de înainte într-un folder, eu am pus "modele". Acum trebuie să mergeți la foderul în care ați salvat fișierul și să faceți click dreapta pe el,apoi selectați opțiunea Edit with GIMP.

Când veți intra vă va apărea o cutie de instrumente (așa numit Toolbox), cu acel toolbox veți face skinurile.
IMPORTANT! Întotdeauna,înainte de a edita, mergeți (în programul GIMP) la imagine, mod, RGB.
Selectați brush tool și alegeți culoarea , eu am ales alb, apoi scalați la 0.77. Pictați în jurul scope-ului de la armă cu alb.
Sfat: Dacă vreți să pictați mult mai bine,apăsați și mențineți apăsată tasta Shift și faceți un punct, o să vă apară o linie ca să desenați mai ușor!
Half Life Model Viewer 81522785

După aceea pictați cu alb toată partea dorită și faceți niște linii de culoare neagră sau ce culoare vreți voi, așa:
Half Life Model Viewer 19337142

Acum unul dintre ultimii pași, schimbați scala la 0.70 și faceți alte linii negre sau ce culoare vreți voi,așa:
Half Life Model Viewer 88821016

ADĂUGARE TEXT! Acesta este un lucru opțional,dar vi-l arăt deoarece poate fi chiar foate folositor uneori. Dați click pe ''A'' (ca să adăugați un text) și alegeți tipul de font pe care îl doriți si bineținteles,culoarea, cu acel tool faceți o mică selecție pe desen și scrieți un text scurt, de exemplu xXx.
Half Life Model Viewer 20603966
Bine,acum mai rămâne un singur pas pentru a termina această parte a armei. Mergeți la Image » Mode, indexat și selectați convert. Acum salvați fișierul unde vreți pe disc (eu am făcut un folder temporar pe desktop numit ''editate''), apoi reîntoarceți-vă la programul Jed' Half-Life Model Viewer. Mergeți unde este textura în textures » scope.bmp și înlocuiți-o cu cea pe care ați editat-o voi folosind funcția import texture și v-a arăta așa:
Half Life Model Viewer 70033222

Și în sfârșit dacă mi-ați urmat pașii cu atenție și nu ați dormit mergeți la tab-ul ''Model display'' și ar trebui să vă arate așa:
Half Life Model Viewer 59023822
Sus In jos
paN[;x]

Puncte : 56
Data de inscriere : 08/08/2011

MesajSubiect: Re: Half Life Model Viewer   Half Life Model Viewer EmptyLun Aug 08, 2011 7:14 am

foarte bun programul
Sus In jos
kineeex

Puncte : 86
Data de inscriere : 22/10/2011

MesajSubiect: Re: Half Life Model Viewer   Half Life Model Viewer EmptyDum Oct 23, 2011 12:31 am

foarte bun,intodeauna mi-a placut half-life.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Half Life Model Viewer   Half Life Model Viewer Empty

Sus In jos

Half Life Model Viewer
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum bagi Half Life2:Deathmach, Half life2:Loast Coast steam
» Model Provocare
» Model Cerere Parteneriat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2 :: Tutoriale // Resurse :: Tutoriale Counter Strike-
Mergi direct la: