Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Tutoriale Counter strike , Photoshop , Metin2

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» De unde te inspiri sa iei filmele astea ?
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyMar Sept 18, 2012 7:52 am Scris de Kill4Fun

» Mersi mult
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyLun Sept 17, 2012 9:22 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Sti Foarte Bn sa explici
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyLun Sept 17, 2012 9:18 pm Scris de Kill4Fun

» Am o intrebare
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyLun Sept 17, 2012 9:13 pm Scris de Kill4Fun

» Metin2Steel Hostat
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyMar Aug 28, 2012 5:17 pm Scris de georgescu

» Castiga Un steam original cu 10 jocuri
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyDum Aug 12, 2012 6:23 pm Scris de iuly

» nume de manelist
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyDum Iul 15, 2012 12:49 am Scris de Yjoo

» nume de manelist
Cum sa faci bani repede pe RO EmptyDum Iul 15, 2012 12:48 am Scris de Yjoo

Top postatori
SteFFFaN
Cum sa faci bani repede pe RO I_vote_lcapCum sa faci bani repede pe RO I_voting_barCum sa faci bani repede pe RO I_vote_rcap 
atom
Cum sa faci bani repede pe RO I_vote_lcapCum sa faci bani repede pe RO I_voting_barCum sa faci bani repede pe RO I_vote_rcap 
alpha
*Y@hoo*
paN[;x]
Bushido
kineeex
tzirtea
nEsimTiTu;X
super man
Statistici
Avem 4722 membri înregistrati
Cel mai nou utilizator înregistrat este: sebybahh

Membrii nostri au postat un numar de 1397 mesaje în 665 subiecte

Cum sa faci bani repede pe RO

In jos 
AutorMesaj
SteFFFaN

SteFFFaN

Puncte : 726
Data de inscriere : 27/07/2008
Varsta : 29
Localizare : Iasi

Cum sa faci bani repede pe RO Empty
MesajSubiect: Cum sa faci bani repede pe RO   Cum sa faci bani repede pe RO EmptyDum Ian 09, 2011 12:46 pm

M-am gandit sa postez un ghid despre yang. Stiu ca majoritatea jucatorilor Metin2, la un moment dat intra intr-o criza de yang.

1. Comertul

Intrati pe un canal mai aglomerat(de obicei CH1 e cel mai aglomerat) si va uitati la preturile puse de playeri la diverse iteme. Le cumparati pe cele mai ieftine, si le vindeti cu un pret mai mare.

De obicei jucatorii mai noi nu prea nimeresc preturile, si s-ar putea ca pretul sa fie un favoarea voastra.

2. D.T.

Un jucator experimentat poate iesi din turnul demonilor cu peste 1 000 000(1kk) pe zi. Apropo.. in Turnul Demonilor (D.T.) puteti intra doar daca aveti lv 40. D.T. se afla in mijlocul Templului din Valea Seungryong.

3. Metine si monstri

Metinele de nivelul vostru ofera mai multe iteme decat oricare altul. Iar itemul primit, il puteti vinde. Tot asa e si cu monstri.

4. Un cont de nivel mai mic

Ei bine… un cont de nivel mai mic, v-ar prinde bine, deoarece, nu numai ca veti economisi timp la magazin, ci veti face rost si de medalii de cal, pe care le puteti vinde. La nivelul 17 | 19 | 21 | 23 | 26 |29 cad foarte bine medaliile de cal.

5. Item-Shop-ul ar fi o solutie

Probabil v-ati saturat si voi de playerii care se tin dupa voi si fura yangul. Luati-va a 3 a mana.Aceasta strange yangul automat.
Sus In jos
https://tutorials.1talk.net

Cum sa faci bani repede pe RO
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum sa folosesti bani din cs
» Cat de repede tastezi ?
» Cum sa faci un bind

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tutoriale Cs , Photoshop , Metin2 :: Metin2 :: Ghiduri Metin2-